Ювілей академіка С. В. Комісаренка

9 липня 2013 року виповнилося 70 років від дня народження видатного українського вченого академіка Національної академії наук і Національної академії медичних наук України С. В. Комісаренка. Сергій Васильович має багато нагород, титулів та посад (здебільшого – громадських або причетних до добродійності), але його шанують не за нагороди чи посади, а як чудову людину, яка так багато зробила для вітчизняної науки та для України як державний, громадський і політичний діяч та дипломат.

DSC0297

Оскільки в день свого народження академіка Комісаренка не було у Києві – він головував на секції «Біохімія – медицині» на Європейському Конгресі з біохімії та молекулярної біології (FEBS Congress-2013), щоб відзначити внесок Сергія Васильовича в науку, 19 – 20 вересня 2013 року у Києві відбулася міжнародна наукова конференція «Біохімія і біотехнологія – сучасній медицині». Вітання ювіляра та невеликий концерт відбулися після її закінчення 20 вересня 2013 р. у Будинку учителя.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета академіка Сергія Васильовича Комісаренка на урочистому заході привітав голова Видавничого відділу УПЦ Київського Патріархату, перший проректор Київської православної богословської академії протоієрей Олександр Трофимлюк, який за заслуги з духовного відродження України вручив ювіляру орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеня.

Lock full review 888 Bookmaker