ВИЙШОВ ДРУКОМ «ПРАВОСЛАВНИЙ ЦЕРКОВНИЙ КАЛЕНДАР – 2017»

У Видавничому відділі Київської Патріархії опубліковано «Православний церковний календар – 2017» – офіційне видання Київської патріархії.

Calendar A4

Календар містить перелік ювілейних церковних дат у 2017 році, загальні та щоденні богослужбові відомості на 2017 рік, абетковий покажчик чоловічих та жіночих імен святих, довідник про Київську патріархію, Синодальні установи, єпархії, закордонні парафії та духовні навчальні заклади Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Звертаємо Вашу увагу й на те, що календар містить переклад українською мовою документів Святого і Великого собору Православної Церкви, що відбувся на Криті в 2016 р.

Окрім цього в календарі вміщено кольорові фотографії єпископату УПЦ Київського Патріархату, а також фотолітопис життя Церкви за минулий рік.

Придбати видання можна у Київській патріархії, у книжковій крамниці Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря м. Києва (за ціною патріархії), а також у єпархіальних управліннях та окремих парафіях Київського Патріархату.

Lock full review 888 Bookmaker