ОПУБЛІКОВАНО НАСТІННИЙ «ПРАВОСЛАВНИЙ ЦЕРКОВНИЙ КАЛЕНДАР – 2018»

У Видавничому відділі Київської Патріархії опубліковано настінний «Православний церковний календар – 2018» (формату А2).

2018

Цей Православний церковний календар складено, за можливістю, так, щоб ним було зручно користуватися як клірикам, так і всім вірним Православної Церкви. Для церковно- і священнослужителів тут вміщені рядові апостольські та євангельські читання кожної неділі, а також читання на дванадесяті перехідні і неперехідні свята та дні пам’яті великих святих. Вказані також недільні гласи. В певні дні вказано передсвято і віддання свята того чи іншого дванадесятого свята, оскільки від цього залежить богослужбовий Устав цих днів.

2018

Враховуючи те, що повсякденне мирське життя вірних Православної Церкви проходить за новим стилем, то цей «Православний церковний календар-2018» починається першим числом січня 2018 р. за новим стилем і, відповідно, дев’ятнадцятим грудня за старим стилем (пам’яттю мч. Вонифатія). Для зручності числа старого стилю наведені праворуч колонки основного тексту.

2018

Придбати видання можна у Київській патріархії, у книжковій крамниці Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря м. Києва (за ціною патріархії), а також у єпархіальних управліннях та окремих парафіях Київського Патріархату.

Lock full review 888 Bookmaker