Київське православне братство видало християнські вірші для дітей

У липні 2012 року з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відома дитяча серія «Християнська читанка» поповнилась новим виданням - «Золота книжка».

zolota knyzhka

Як зазначила упорядниця Галина Кирієнко, це найповніше на сьогодні видання української поезії для дітей, присвяченої основам християнської віри та реаліям християнського життя. У віршованій формі, яка сприяє кращому запам’ятовуванню, оповідається про Церкву, Таїнства, чесноти. Великий розділ присвячено святам православного циклу; чимало тут віршів-молитов і віршів-славнів за чудовий світ, подарований нам Богом. Поезії, написані як класиками української літератури, так і сучасними талановитими поетами, покликані прищепити дитині не лише перші знання основ нашої віри, а й добрий поетичний смак.

Книжка розрахована на широке коло читачів, стане незамінним помічником для вчителів, священиків і всіх, хто виховує дітей.

Відтак серія «Християнська читанка», яку започаткувало Київське молодіжне православне братство свв. Бориса та Гліба, вже налічує п’ять видань – «Весняна книжка», «Літня книжка», «Осіння книжка», «Зимова книжка» і «Золота книжка».

В оформленні «Золотої книжки» використані графічні роботи художниці Світлани Балух.

Золота книжка: поезії [для мол. і серед. шк. віку]/упор. Г. Кирієнко; худож. С. Балух. — К.: 2012. — 256 c.: іл. —(Серія “Християнська читанка”).

Замовляти книжки серії «Християнська читанка» можна за телефоном (098) 435-53-10, (095)010-35-46 (Богдан) або на електронну скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , сайт видавництва «Братське» www.bratske.org.ua

Lock full review 888 Bookmaker