Прохання на рецензування

Як відомо, Священним Синодом УПЦ Київського Патріархату (журнал №1 засідання від 17 березня 2011 р.) визначено (п. 3):

«Вся богослужбова, богословська і духовно повчальна література, яка видається в Українській Православній Церкві Київського Патріархату, повинна мати благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета або єпархіального архієрея і гриф Редакційного комітету.

Богослужбові книги українською мовою видаються лише з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України. Це стосується як перекладених українською мовою, так і новоскладених богослужбових текстів. Використання інших видань богослужбових книг українською мовою в Українській Православній Церкві Київського Патріархату не благословляється.

Не потребують перевірки Редакційного комітету богослужбові та інші видання, які до цього часу були надруковані з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України. Також не потребують перевірки видання, які відтворюють попередні видання, православність змісту яких не викликає сумніву і засвідчена загальним авторитетом».

При поданні матеріалів на рецензування у Редакційний комітет Видавничого відділу УПЦ Київського Патріархату потрібно подати прохання за встановленим зразком.

Матеріали повинні бути на паперових носіях, відредаговані та повністю зверстані, до яких треба додати електронні копії.

Адреса для кореспонденції:

протоієрею Олександру Трофимлюку
вул. Трьохсвятительська, 6
м. Київ
01601
Україна

Поштова скринька: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Видавничий відділ УПЦ Київського Патріархату

Lock full review 888 Bookmaker